ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΓΙΑΝΝΗ ΣΠΑΝΟΥ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Κέντρου Χαλκίδας – Εργαστήρι Τέχνης, συνελθόν σε έκτακτη συνεδρίαση, σήμερα Πέμπτη 15 Απριλίου 2021, μετά το άγγελμα του θανάτου του αειμνήστου Γιάννη Σπανού, ο οποίος υπηρέτησε ως Δήμαρχος στην πόλη της Χαλκίδας, συνιδρυτή του Εργαστηρίου Τέχνης και σε ένδειξη πένθους και ελάχιστου φόρου τιμής αποφάσισε ομόφωνα την έκδοση του παρόντος ψηφίσματος:
Ψήφισμα
1. Να εκφράσει τη θλίψη του για την απώλεια του Γιάννη Σπανού τ. Δημάρχου του Δήμου Χαλκιδέων, ο οποίος με την προσωπική του προσφορά τίμησε τον Δήμο και την κοινωνίας μας.
2. Η Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Εργαστηρίου Τέχνης Χαλκίδας να παραστούν στην εξόδιο ακολουθία, να διατυπώσουν τα ειλικρινή και θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του και να τους επιδώσουν το παρόν ψήφισμα.
3. Να αναρτηθεί το παρόν ψήφισμα στην ιστοσελίδα του Εργαστηρίου Τέχνης Χαλκίδας και να δημοσιευθεί στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο.
4. Σαν ένδειξη φόρου τιμής προς τον εκλιπόντα να κυματίζει μεσίστια η ελληνική σημαία στο κτίριο του Εργαστηρίου Τέχνης.
5. Να κατατεθεί ποσό στην μνήμη του εκλιπόντος σε Ίδρυμα επιλογής της οικογενείας του και κατάθεση στεφάνου.
Η Πρόεδρος Η Γενική Γραμματέας
Χαρίκλεια Μυταρά Αμαλία Καλαθέρη
Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου
Βασιλική Λοβέρδου, Δημήτρης Μεγαρίτης, Γιόλα Γιαννουκάκη
Αδαμαντία Ζαρογκίκα, Βασίλης Ξενιάς, Ελένη Σκαρίμπα, Βίκυ Παπαμανώλη