Φθινοπωρινή εκδρομή στα Ιωάννινα του Εργαστηρίου Τέχνης Χαλκίδας

Αγαπημένοι μας φίλοι, μαθητές, δάσκαλοι, δημοδιδάσκαλοι, μέλη και παρατρεχάμενοι του Εργαστηρίου Τέχνης Χαλκίδας. Καθιερωμένο πλέον το Φθινοπωρινό μας ταξίδι ανά την Ελλάδα. Ανάγκη για να βρεθούμε όλοι μαζί σε τόπους και χρόνους με ενδιαφέρον για να ” γεμίσουμε” τις μπαταρίες μας για το χειμώνα. Εχουμε τη χαρά να σας ανακοινώσουμε, ότι οργανώνουμε ένα μεγάλο πολιτιστικό περίπατο στα  Ιωάννινα, στις 17-18-19 Νοέμβρη 2017, στο μοναδικό κιτρινοπορτοκαλο κεραμιδομουσταρδί κοκκινοκανελλί φθινοπωρινό τοπίο της Ηπείρου.

Θα σας πήξουμε στο Μουσείο. Εχουμε και λέμε. Μουσείο Παπαγιάννη που βρίσκεται στο Ελληνικό Ιωαννίνων, το αρχαίο θέατρο της Δωδώνης, το Αρχαιολογικό και Βυζαντινό Μουσείο, το νέο Μουσείο Αργυροχρυσοχοίας Ιωαννίνων του Πολιτιστικού Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς, το Σπήλαιο του Περάματος, και το νησάκι των Ιωαννίνων. Επιστροφή την Κυριακή 19-11 μέσω Μετσόβου. Θα επισκεφθούμε την Πινακοθήκη Αβέρωφ, που εκτός από την μόνιμη συλλογή, αυτήν την εποχή φιλοξενείται η έκθεση Δημιουργικές Συναντήσεις 2017, “Μεταμορφώσεις της Υλης”, με έργα των Μιχάλη Κατζουράκη, Πέγκυ Κλιάφα και Βασίλη Γεροδήμου. Θα επισκεφθούμε τους αμπελώνες Αβέρωφ, όπου φιλοξενούνται οι υπαίθριες γλυπτές εγκαταστάσεις.

Προλάβετε, τρέξτε γρήγορα και δηλώστε συμμετοχή μέχρι την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2017 στη Γραμματεία του Εργαστηρίου.

Στη τιμή περιλαμβάνονται: Μεταφορά με πούλμαν, ύπνο σε κεντρικότατο σημείο καταμεσής των Ιωαννίνων, με τα πλουσίου πρωινού, εισιτήρια για τα μουσεία, πλην του τρεχαντιριού που θα μας μεταφέρει στο κονάκι του Αλή Πασά και της Κυρά Φροσύνης.

Θα έχει και πιτούλα στο δρόμο για τη λιγούρα και δωράκι.

Υ.Γ. Παραμονή στο Palladion ***. Τι να τα κάνουμε τα spa και τις πισίνες, όταν ολημερίς θα γυρίζουμε σε χώρους φανταστικούς και ονειρεμένους;