ΕΚΘΕΣΗ- ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟ 1821

Έχουμε τη χαρά και την τιμή να σας παρουσιάσουμε την έκθεση των μαθητών και μαθητριών του Εργαστηρίου Τέχνης για τη συμμετοχή μας στη διοργάνωση των εκδηλώσεων για τα 200 χρόνια της Ελληνικής Επανάστασης. Οι δάσκαλοι, οι δασκάλες, οι μαθητές και οι μαθήτριες μας ετοίμασαν μια έκθεση – αφιέρωμα για το 1821, δουλεύοντας κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού με πολύ κέφι και δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό.
Με αυτή την έκθεση θέλουμε από μεριάς μας να τιμήσουμε τον εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα των προγόνων μας και να αποτίσουμε φόρο τιμής στη μνήμη των αγωνιστών, που έδωσαν τη ζωή τους για να ζούμε σε μια ελεύθερη πατρίδα. Η προσέγγιση της Ιστορίας της Ελληνικής Επανάστασης έχει ως στόχο να βοηθήσει τα παιδιά να έρθουν σε επαφή με τον αγώνα των Ελλήνων για την ελευθερία.
Η έκθεση θα λάβει χώρα από τις 12/11 έως τις 30/11/2021 στη Δημοτική Πινακοθήκη Χαλκίδας «Δημήτρης Μυταράς», με την τήρηση όλων των υγειονομικών μέτρων. Ευχαριστούμε την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας για την ευγενική χορηγία και το Δήμο της Χαλκίδας για την υποστήριξη.
Η Πρόεδρος
Χαρίκλεια Μυταρά