Διεθνείς διακρίσεις παιδιών του Εργαστηρίου

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι στον διεθνή διαγωνισμό παιδικής ζωγραφικής που πραγματοποιήθηκε στην Ιαπωνία με θέμα «Περιβάλλον/ Άνθρωπος/Οικογένεια/ Σκηνή φαγητού», όπου συμμετείχαν 82 χώρες και διαγωνίστηκαν 19.173 έργα, διακρίθηκαν με ασημένιο βραβείο, ο μικρός μας μαθητής Άρης Γκόλας με δάσκαλο τον Κώστα Μίχαλο και με χάλκινο βραβείο η  μικρή μας μαθήτρια Νάγια Σπανού με δασκάλα την Μαρία Τήρλα..

Στον διεθνή διαγωνισμό παιδικής ζωγραφικής  της UNESCO με θέμα « Ειρήνη, ζούμε όλοι μαζί καλά» όπου συμμετείχαν 400 παιδιά και έφηβοι διακρίθηκε η μικρή μας μαθήτρια Κατερίνα Μπασούκου στην 4η θέση μεταξύ 12 παιδιών στην κατηγορία 3-5 ετών (νήπιο με δασκάλα τη Ρένα Γρίβα).  Επίσης θα λάβουν τιμητικό δίπλωμα, ο μικρός Γιώργος Ταμβακάκης και η νεαρή μας μαθήτρια Γεωργία Τσιμπούκη και οι δύο από το τμήμα  του Κώστα Μίχαλου.

Εκφράζουμε στους μαθητές μας τα θερμά μας συγχαρητήρια και στο διδακτικό μας προσωπικό, τις θερμότερες ευχαριστίες μας μαζί με τις ευχές μας για συνεχείς επιτυχίες. Νιώθουμε ιδιαίτερα υπερήφανοι γι’ αυτό που επιτυγχάνει το Εργαστήρι Τέχνης Χαλκίδας,  με την αμέριστη συμπαράσταση,  επίβλεψη και  καθοδήγηση της Προέδρου και Καλλιτεχνικής Δ/ντριας κας Χαρίκλειας Μυταρά.

Το Δ.Σ. με σύμφωνη γνώμη και επιθυμία της Προέδρου κας Μυταρά αποφάσισε, όπως κάθε χρόνο, να προσφέρει υποτροφία για τη νέα σχολική χρονιά, στα παιδιά που διακρίθηκαν.

NAGIA_SPANOU_XALKINO BRABEIO_IAPWNIA

ARIS_GOLAS_ASIMENIO BRABEIO_IAPWNIA