ΟΛΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ 6/2/2016

Αγαπητοί φίλοι του Εργαστηρίου Τέχνης Χαλκίδας,
Ο ξεχωριστός και πολύ όμορφα διαμορφωμένος χώρος στο Φουγάρο είναι έτοιμος να ανοίξει τις πόρτες του και να δεχθεί τους επισκέπτες που θα σταθούν με θαυμασμό και έκπληξη εμπρός στα έργα που δημιούργησαν τα παιδικά χέρια των μαθητών του Εργαστηρίου Τέχνης Χαλκίδας υπό την καθοδήγηση των σεβαστών και αγαπημένων δασκάλων τους.
Χρώματα, σχήματα, ζωγραφιές, κατασκευές πλαισιώνουν το χώρο, ενώ στο πωλητήριο συμπληρώνουν το αισθητικό αποτέλεσμα χειροποίητες και άλλες δημιουργίες των οποίων την επιμέλεια είχε η κ.Χαρίκλεια Μυταρά, Πρόεδρος στο Δ.Σ. του Εργαστηρίου και καλλιτεχνική διευθύντρια, η Ζουζού μας όπως την αποκαλούν οι δικοί της άνθρωποι.
Η Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. έχουν τη χαρά να σας ανακοινώσουν την πραγματοποίηση ολοήμερης εκδρομής στο Φουγάρο για τα εγκαίνια της έκθεσης, το Σάββατο 6/2/2016, ώρα αναχώρησης 7.30πμ από Χαλκίδα.
Παράλληλα, θα επισκεφθούμε το λαογραφικό μουσείο του Ναυπλίου (το οποίο για εμάς, κατ’ εξαίρεση θα παραμείνει ανοιχτό), ενώ θα υπάρχει αρκετός χρόνος για περιήγηση και βόλτες στα σοκάκια του γραφικού Ναυπλίου.

Σας περιμένουμε να δηλώσετε την συμμετοχή σας
στο τηλ. 2221081811 (12.00 έως 20.00 καθημερινά).